Projecten

Drinking Apart Together 10.0

Ook de jubileum D.A.T. proeverij hebben wij weer mogen verzorgen. Tijdens deze proeverij boksten Ferry en Frank het weer voor elkaar. Deze livestream kwam wederom tot stand in een samenwerking met Café Gasterij den Hamse Bok & Opener.

Peeënrijk draait door

Aangezien carnaval dit jaar niet door kon gaan, moest er worden gezocht naar een oplossing. In opdracht van Stichting de Peeënstekers hebben we in samenwerking met AV Event Supply en Marco Faro techniek een 6 uur durende uitzending gerealiseerd die is uitgezonden op Langstraat TV.

Drinking Apart Together 9.0

Zoals jullie van ons gewend zijn ondertussen hebben we ook de negende D.A.T. proeverij mogen verzorgen. Ferry en Frank namen voor deze livestream plaats in de brouwkuil van Opener. Deze livestream kwam wederom tot stand in een samenwerking met Café Gasterij den Hamse Bok & Opener.

Drinking Apart Together 8.0

Ook de achtste editie van de D.A.T. proeverijen hebben wij weer mogen verzorgen. Deze uitzending is tevens uitgezonden via onze partner Langstraat TV. Daarnaast hebben wij gebruik mogen maken van extra apparatuur van AV Event Supply. Deze livestream kwam tot stand in een samenwerking met Café Gasterij den Hamse Bok & Opener.

Drinking Apart Together 7.0

De zevende editie van de D.A.T. proeverijen hebben wij ook weer mogen verzorgen in samenwerking met Café Gasterij den Hamse Bok & Opener. Deze keer hebben we live uitgezonden vanuit de nog in aanbouw zijnde nieuwe shop van Opener. Met drie camera’s hebben we live uitgezonden afgewisseld met foto’s, beveiligingsbeelden en videofragmenten. Deze livestream was ook voorzien van onze nieuwe opties: de vernieuwde WhatsApp koppeling en de UNTAPPD check-in koppeling.

11-11 viering 20-21 – Peeënstekers

Op 14 november gaat de video ter gelegenheid van de 11-11 viering 20-21 in première op YouTube. Wij hebben deze video mogen produceren in opdracht van Stichting de Peeënstekers.

Bokking Apart Together 6.0

Ook tijdens de zesde editie van de online bierproeverij van Café Gasterij den Hamse Bok en Opener waren we weer aanwezig voor het verzorgen van de technische invulling van deze livestream. In een drie uur durende “show” lieten Ferry en Frank de kijkers de bieren beleven in het thema BAT(man).

Diploma-uitreiking Cambreur College

Wegens de momenteel geldende maatregelen tegen corona, konden de diploma-uitreikingen van 2020 niet doorgaan zoals ze normaal worden georganiseerd. Daarom heeft DONGEN.MEDIA samen met het Cambreur College en enkele partners een live uitzending verzorgd voor alle afdelingen (vmbo, mavo, havo en vwo). Deze videoregistratie is ook live uitgezonden op het televisiekanaal van Langstraat Media. Mocht je alle uitzendingen terug willen kijken. Ga dan naar deze pagina.

Drinking Apart Together 4.0

De vierde editie van D.A.T. 4.0 hebben wij mogen verzorgen in samenwerking met Café Gasterij den Hamse Bok & Opener. Deze bijna 4 uur durende bierproeverij hebben we live uitgezonden met drie camera’s afgewisseld met foto’s, quiz en videofragmenten.

Dodenherdenking

Op 4 mei 2020 hebben wij de jaarlijkse dodenherdenking mogen vastleggen in samenwerking met meerdere trompettisten. Van deze videoregistratie is een montage gemaakt welke hier is terug te vinden.