Projecten

Drinking Apart Together 12.0

Op de eerste dag dat Café Gasterij den Hamse Bok haar deuren weer opende, vond de (hopelijk laatste online) DAT proeverij plaats. Samen met de Jan van Brusselband proefde Ferry en Frank weer 6 biertjes onder het genot van de heerlijke Bokse Happasschaal. Dat alles met muzikale ondersteuning van de Jan van Brusselband.

STUDIO OPF – Koningsdag Live

In opdracht van Oranje Comité Dongen hebben wij de uitzendingen van STUDIO OPF Oranjenacht Live en Koningsdag Live mogen produceren. Gedurende de uitzendingen van maandag 26 en dinsdag 27 april verzorgde wij de beelden die live werden uitgezonden via Langstraat TV. Tijdens STUDIO OPF Koningsdag Live waren er verschillende interviews en spelelementen waaronder een LEGO-wetstrijd onder leiding van Marcel (bekend van het tv-programa LEGO Masters) . De presentatie van deze uitzending was in handen van Teun Aarden en Bart van Kerkhof.

Studio OPF – Oranjenacht Live

In opdracht van Oranje Comité Dongen hebben wij de uitzendingen van STUDIO OPF Oranjenacht Live en Koningsdag Live mogen produceren. Gedurende de uitzendingen van maandag 26 en dinsdag 27 april verzorgde wij de beelden die live werden uitgezonden via Langstraat TV. Tijdens STUDIO OPF Oranjenacht Live waren er tal van optredens van diverse Dongense zangers en muzikanten, aangevuld met optredens van Johny Smokes en spelelementen zoals met de kroon op tafel. De presentatie van deze uitzending was in handen van Teun Aarden en Bart van Kerkhof.

Drinking Apart Together 11.0

Helaas is de horeca nog altijd gesloten en is het nog niet mogelijk om fysiek bierproeverijen te organiseren. Daarom besloten de biermannen Ferry en Frank om nog een DAT 11 te organiseren. Helaas zat bierman Ferry in thuisisolatie vanwege een naaste besmetting, vandaar dat DONGEN.MEDIA voor hem een monitor met video-verbinding heeft geregeld zodat hij toch nog “live” in de uitzending naast bierman Frank kon plaatsnemen.

Drinking Apart Together 10.0

Ook de jubileum D.A.T. proeverij hebben wij weer mogen verzorgen. Tijdens deze proeverij boksten Ferry en Frank het weer voor elkaar. Deze livestream kwam wederom tot stand in een samenwerking met Café Gasterij den Hamse Bok & Opener.