Projecten

Pee Tee Vee Live

Om toch een beetje in de carnavalsstemming te komen, hebben we in samenwerking met Tinus & Thieu, Lisa, Ferry en Teun vanuit onze MDM studio een uitzending gemaakt omtrend carnaval. Deze eerste uitzending van Pee Tee Vee Live zat barstens vol met interviews, video’s, spellen en prijzen, live verslaggeving en nog veel meer. We weten op dit moment nog niet of er meerdere uitzendingen gaan komen, want het liefst staan we zelf natuurlijk ook in de kroeg! Het was voor nu in ieder geval een erg geslaagde uitzending!

Drinking Apart Together 14.0

Na de dertiende DAT, kwam ook versie 14.0. De DAT waarbij Ferry en Frank op commando gingen. Vanuit onze studio bij MDM verhuur streamde wij deze uitzending met alle sociale interactie. Bellen, WhatsAppen en foto’s konden worden ingestuurd naar ons telefoonnummer.

Drinking Apart Together 13.0

Door de aangescherpte maatregelen, konden opnieuw de fysieke bierproeverijen niet doorgaan. Hierom hebben Frank en Ferry nogmaals een DAT proeverij geörganiseerd. Ditmaal hadden we de lockdown zien aankomen en hebben we in samenwerking met MDM Verhuur een tijdelijke studio weten op te bouwen waarin we de komende tijd onze livestreams kunnen verzorgen. Ook hebben we opnieuw onze interactieve opties uitgebreid met het live inbellen via de telefoon. Een leuke nieuwe toevoeging aan onze mogelijkheden.

Alternatieve 11-11 viering 2021

Door de aangescherpte coronamaatregelen was het niet meer mogelijk om de 11-11 viering door te laten gaan. Hierdoor hebben we op korte termijn met Stichting de Peeënstekers het protocolaire deel van deze avond al ’s middags laten plaatsvinden. Van deze besloten viering hebben we een videoregistratie gemaakt welke online is gepubliceerd.

Zomerspelen 2021 – Afsluiting met kampvuur

Jaarlijks zijn wij in opdracht van Stichting Dongense Jeugdraad actief geweest onder de naam Zomerspelen TV. In deze hoedanigheid maken wij een dagelijkse aflevering waarin alle activiteiten die plaatsvonden tijdens de Zomerspelen. Dit jaar kon het evenement doorgang vinden, maar met beperkende maatregelen waardoor ouders niet konden blijven kijken naar de opening en sluiting. Om ouders toch de sluiting en het kampvuur te laten beleven, verzorgde wij deze livestream zodat zij er toch een beetje bij konden zijn.