Projecten

De Dongense Dorps Quiz – Livestream

Tijdens de Dongense Dorpsquiz heeft Dongen Media twee livestreams verzorgd welke werden uitgezonden op Langstraat TV en via ons YouTube kanaal. Tijdens deze uitzending maakte we live contact met Alexander Gielen, onze reporter ter plaatsen die samen met Marlou Bink op pad was. Zij deden zo verslag van het verloop van de quiz. Ook kwamen in dit deel de mediavragen voorbij. Uniek aan deze productie was dat wij zowel vóór als achter de camera te zien waren aangezien de hele productie van a tot z in eigen beheer is uitgevoerd. Zo was de presentatie in handen van Bas en Yaomi en zaten Jeroen (Buntje) en Jaimy achter de knoppen.

De Dongense Dorps Quiz 2022 – Start Quiz

Tijdens de Dongense Dorpsquiz heeft Dongen Media twee livestreams verzorgd welke werden uitgezonden op Langstraat TV en via ons YouTube kanaal. Een van deze uitzendingen was de aftrap waarbij we live verslag deden van de opdracht om het quizboek in ontvangst te kunnen nemen. Hierbij maakte we live contact met Alexander Gielen, onze reporter ter plaatsen. Later op de avond zonden wij nog een tweede deel uit van deze uitzending waarin we verslag deden van het verloop van de quiz en kwamen hierin de mediavragen voorbij. Uniek aan deze productie was dat wij zowel vóór als achter de camera te zien waren aangezien de hele productie van a tot z in eigen beheer is uitgevoerd. Zo was de presentatie in handen van Bas en Yaomi en zaten Jeroen (Buntje) en Jaimy achter de knoppen.

Pee Tee Vee Live

Om toch een beetje in de carnavalsstemming te komen, hebben we in samenwerking met Tinus & Thieu, Lisa, Ferry en Teun vanuit onze MDM studio een uitzending gemaakt omtrend carnaval. Deze eerste uitzending van Pee Tee Vee Live zat barstens vol met interviews, video’s, spellen en prijzen, live verslaggeving en nog veel meer. We weten op dit moment nog niet of er meerdere uitzendingen gaan komen, want het liefst staan we zelf natuurlijk ook in de kroeg! Het was voor nu in ieder geval een erg geslaagde uitzending!

Drinking Apart Together 14.0

Na de dertiende DAT, kwam ook versie 14.0. De DAT waarbij Ferry en Frank op commando gingen. Vanuit onze studio bij MDM verhuur streamde wij deze uitzending met alle sociale interactie. Bellen, WhatsAppen en foto’s konden worden ingestuurd naar ons telefoonnummer.

Drinking Apart Together 13.0

Door de aangescherpte maatregelen, konden opnieuw de fysieke bierproeverijen niet doorgaan. Hierom hebben Frank en Ferry nogmaals een DAT proeverij geörganiseerd. Ditmaal hadden we de lockdown zien aankomen en hebben we in samenwerking met MDM Verhuur een tijdelijke studio weten op te bouwen waarin we de komende tijd onze livestreams kunnen verzorgen. Ook hebben we opnieuw onze interactieve opties uitgebreid met het live inbellen via de telefoon. Een leuke nieuwe toevoeging aan onze mogelijkheden.