Projecten

11-11 viering 20-21 – Peeënstekers

Op 14 november gaat de video ter gelegenheid van de 11-11 viering 20-21 in première op YouTube. Wij hebben deze video mogen produceren in opdracht van Stichting de Peeënstekers.

Bokking Apart Together 6.0

Ook tijdens de zesde editie van de online bierproeverij van Café Gasterij den Hamse Bok en Opener waren we weer aanwezig voor het verzorgen van de technische invulling van deze livestream. In een drie uur durende “show” lieten Ferry en Frank de kijkers de bieren beleven in het thema BAT(man).

Diploma-uitreiking Cambreur College

Wegens de momenteel geldende maatregelen tegen corona, konden de diploma-uitreikingen van 2020 niet doorgaan zoals ze normaal worden georganiseerd. Daarom heeft DONGEN.MEDIA samen met het Cambreur College en enkele partners een live uitzending verzorgd voor alle afdelingen (vmbo, mavo, havo en vwo). Deze videoregistratie is ook live uitgezonden op het televisiekanaal van Langstraat Media. Mocht je alle uitzendingen terug willen kijken. Ga dan naar deze pagina.

Drinking Apart Together 4.0

De vierde editie van D.A.T. 4.0 hebben wij mogen verzorgen in samenwerking met Café Gasterij den Hamse Bok & Opener. Deze bijna 4 uur durende bierproeverij hebben we live uitgezonden met drie camera’s afgewisseld met foto’s, quiz en videofragmenten.

Dodenherdenking

Op 4 mei 2020 hebben wij de jaarlijkse dodenherdenking mogen vastleggen in samenwerking met meerdere trompettisten. Van deze videoregistratie is een montage gemaakt welke hier is terug te vinden.

Studio OPF

Tijdens Koningsdag 2020 hebben wij het alternatief voor het Oranjeparkfestival mogen verzorgen. Op deze dag hebben wij een 6,5 uur durende livestream gefaciliteerd in opdracht van het Oranje Comité Dongen. Voor deze productie hebben wij samengewerkt met o.a. TAPP, RBS sound equipment en Langstraat Media.

ZomerspelenTV

Jaarlijks tijdens de Zomerspelen verzorgen wij het dagelijkse ZomerspelenTV. Het is dan ook vanuit dit project dat wij zijn gestart met DONGEN.MEDIA. ZomerspelenTV geeft een dagelijks verslag van de gebeurtenissen tijdens de verhalen van alle groepen. Daarnaast streamen wij de opening en sluiting van dit evenement live via Facebook. Dit allemaal live geschakeld vanuit onze mobiele studio.

Dongen.Webcam

Naast DONGEN.MEDIA hebben wij meerdere domeinnamen waaronder wij nog meer media publiceren. Zo streamen wij jaarlijks de webcams van de ijsbaan van DongenIce. Op die manier kan iedereen thuis meegenieten van de gebeurtenissen tijdens dit koude jaarlijkse evenement.