Interactie

Whatsapp

DONGEN.MEDIA heeft een technische koppeling ontwikkeld voor het koppelen van WhatsApp. Door middel van dit systeem kunnen berichten via WhatsApp worden ontvangen en in desgewenste groepen worden geplaatst zodat deze willekeurig of op afroep in beeld kunnen worden getoond tijdens een live productie. Zo kunnen inkomende berichten via ons online beheerpaneel worden gemodereerd alvorens deze in beeld worden gebracht. Ook kunnen er foto’s en binnenkort ook video’s worden ontvangen en verwerkt in ons systeem.

Bellen met de studio

Ook kunnen we zowel inkomende als uitgaande telefoongesprekken facilliteren tijdens onze uitzendingen. De beller komt in een wachtrij om, met of zonder tussenkomst van een medewerker, live te worden doorverbonden met de studio. De presentatoren kunnen zo direct praten met de beller en andersom. Denk bijvoorbeeld aan een toepassing met prijsvraag of bingo waarbij de deelnemers rechtstreeks contact kunnen opnemen.

Untappd

Door middel van een koppeling met Untappd, kunnen wij door het koppelen van de drinklocatie (“venue”) checkins in beeld tonen. Deze meldingen verschijnen dan na het inchecken automatisch in beeld, eventueel inclusief de bijbehorende afbeelding. Deze checkins en instellingen kunnen worden beheerd in ons online beheerpaneel.