Live

De laatste tijd zijn wij steeds vaker bezig met live producties. Dat wil zeggen dat we onze videoproducties dan niet vooraf opnemen, maar live op het moment zelf uitzenden via (voornamelijk) YouTube. Op deze manier kan iedereen meekijken. We beschikken afzonderlijk van elkaar over camera apparatuur, kabels en schakelmateriaal. Kortom, we kunnen veel in eigen beheer produceren. Soms maken we ook gebruik van externe leveranciers.

Ons laatste grote live-project was Studio OPF. In opdracht van het Oranje Comité Dongen hebben we de productie gedaan van een 6,5 uur durende live uitzending vol met vermaak. Zo kon er tijdens de uitzending worden ingebeld om prijsvragen te beantwoorden, er was live muziek en… Je kunt trouwens de stream (niet live) terugkijken, want hij staat nog (deels) beschikbaar op YouTube. Hieronder hebben we hem voor je klaargezet.

Voor onze live producties die wij belangeloos aanbieden, zijn wij soms afhankelijk van externe leveranciers. Zo willen wij bijvoorbeeld AV Event Supply bedanken voor de goede samenwerking die wij in de afgelopen jaren hebben opgebouwd. Ook werken wij sinds kort samen met Langstraat Media, een organisatie die de regionale televisiezender in beheer heeft.