Live

De laatste tijd zijn wij steeds meer gespecialiseerd in het uitvoeren van live producties. Dat wil zeggen dat we onze videoproducties dan niet vooraf opnemen, maar live op het moment zelf uitzenden via (voornamelijk) YouTube. Op deze manier kan iedereen meekijken. We beschikken over bestuurbare camera's, kabels en schakelmateriaal. Kortom, we kunnen veel in eigen beheer produceren. Soms maken we ook gebruik van externe leveranciers.

Ons laatste grote live-project was STUDIO OPF. In opdracht van het Oranje Comité Dongen hebben we twee live-uitzendingen mogen produceren welke live zijn uitgezonden via Langstraat TV. Deze twee uitzendingen zaten vol met muzikale optredens, spelen, interviews en zelfs ilusie. Je kunt trouwens de uitzendingen terugkijken. Op de pagina Projecten vind je deze productie en nog een aantal meer. Ook hebben we hieronder STUDIO OPF - Oranjenacht Live voor je klaargezet.

Voor onze live producties die wij aanbieden, zijn wij soms afhankelijk van externe leveranciers. Zo willen wij voor deze productie RBS show equipment bedanken voor de prettige samenwerking en AV Event Supply en Marco Faro techniek voor de nodige ondersteuning en de goede samenwerking die wij in de afgelopen jaren hebben opgebouwd. Ook werken wij samen met Langstraat Media, een organisatie die de regionale televisiezender in beheer heeft.