Live

De laatste tijd zijn wij steeds vaker bezig met live producties. Dat wil zeggen dat we onze videoproducties dan niet vooraf opnemen, maar live op het moment zelf uitzenden via (voornamelijk) YouTube. Op deze manier kan iedereen meekijken. We beschikken over bestuurbare camera's, kabels en schakelmateriaal. Kortom, we kunnen veel in eigen beheer produceren. Soms maken we ook gebruik van externe leveranciers.

Ons laatste grote live-project was Peeënrijk Draait Door. In opdracht van Stichting de Peeënstekers hebben we de productie uitgevoerd van een 5 uur durende live uitzending vol met vermaak. Je kunt trouwens de stream (niet live) terugkijken, want hij staat nog op ons YouTube kanaal. Hieronder hebben we hem voor je klaargezet.

Voor onze live producties die wij aanbieden, zijn wij soms afhankelijk van externe leveranciers. Zo willen wij bijvoorbeeld AV Event Supply en Marco Faro techniek bedanken voor de goede samenwerking die wij in de afgelopen jaren hebben opgebouwd. Ook werken wij samen met Langstraat Media, een organisatie die de regionale televisiezender in beheer heeft.