Over ons

Hallo, graag stellen we ons aan je voor! Wij zijn DONGEN.MEDIA. Je kunt ons (her-)kennen van ZomerspelenTV, maar ook van opnames tijdens evenementen van Stichting de Peeënstekers, Studio OPF of de webcam stream van DongenIce. Jaarlijks zijn er een aantal evenementen waar wij onze medewerking aan verlenen. Dit doen wij vaak samen, maar soms ook afzonderlijk van elkaar. Ook hebben wij af en toe de hulp nodig van anderen waarmee wij dan ook graag samenwerken. DONGEN.MEDIA bestaat uit een viertal actieve creatievelingen. Wij stellen ze hieronder graag kort aan je voor.

Jeroen Verbunt (Buntje)

Ooit begon hij als fotograaf tijdens carnaval in Café Modern. Deze stamkroeg verruilde hij al snel voor Eetcafé Janssen & Janssen waar de meesten hem wel van zullen kennen. Naast zijn baan bij de Dongense vestiging van grootgrutter Albert Heijn trok hij er in de weekenden op uit om foto’s te maken tijdens allerlei evenementen. Deze interesse in media is nooit over gegaan. Na buntje.nl is hij stilletjes aan doorgegaan in media. Met zijn ICT achtergrond is hij op de hoogte van of verdiept zich in de nieuwste technieken. Hij regelt voor ons netwerk tot server, maar ook zeker video en schakeltechniek. Daarnaast is Buntje de realiteitsmanager die al onze beren op de weg weet hij af te vlakken tot kleine teddybeertjes.

Jaimy Verduijn

Onze jongste aanwinst maar zeker niet de minste. Al tijdens zijn opleiding aan het Koning Willem I College AV-specialist sloot hij zich bij ons aan. Alweer een aantal jaar mogen wij gebruik maken van zijn kennis en ervaring. Jaimy is gespecialiseerd in audiovisuele producties en heeft de schakeltechniek zich helemaal eigen gemaakt. Nu hij zijn opleiding heeft afgerond, kunnen wij nog steeds op zijn expertise rekenen waardoor onze producties ook altijd naar een hoger niveau worden getild.

Bas van Disseldorp

Het creatieve brein, de meest warrige en kan alle kanten op schieten persoon van de club. Hoog inzetten en net boven de helft eindigen is dan ook wel zijn motto, het kan soms niet gek genoeg. Al tijdens zijn opleiding Communicatie & Multimedia Design aan Avans Hogeschool te Breda, is hij voor zichzelf begonnen. Met zijn eenmanszaak Bas van Disseldorp Multimedia Producties produceert hij dan ook een aantal (cross-) mediale projecten. Van website tot fotobooth en van webapp tot betaaldienst, Bas verzint het en voert het uit. Daarnaast is hij actief op het gebied van webhosting en domeinnamen, waardoor er voor ieder idee een nieuwe website komt. Echter blijft hij meestal wel zakelijk en moet er altijd wel aan bepaalde voorwaarden worden voldaan.