Carnaval

Tijdens de uitzending van zondag 16 januari blikken we samen met Tinus en Thieu terug op carnaval van de afgelopen jaren. Gewoon om weer even terug te kijken naar dat fijne Dongense gevoel. Deze door DONGEN.MEDIA verzorgde uitzending vanuit de MDM-studio is live te bekijken via ons YouTube kanaal. Rond 14:45 zullen we de stream starten waarna het programma vanaf 15:00 uur zal worden afgetrapt. Speel, kijk en feest mee vanuit je eigen woonkamer.

Normaal had dit weekend bomvol gezeten met evenementen van Stichting de Peeƫnstekers. Denk hierbij aan de Straotparade maar ook het Grand Gala du Pee. Helaas kunnen deze evenementen met de huidige maatregelen niet plaatsvinden. Om dit gat een beetje op te vullen, sturen we Teun tijdens de uitzending op pad om de route te lopen van de Straotparade. Samen met cameraman Ferry gaan zij kriskras door Dongen om te kijken hoe de Dongenaren op afstand carnaval vieren.

Ook kun je als kijker live contact opnemen met de studio. Wil je inbellen, een WhatsApp bericht sturen of een leuke foto? Het kan allemaal! Tijdens de uitzending zijn er genoeg momenten waarbij je contact kunt leggen met de studio en wie weet win je daarbij ook nog een fantastisch leuke prijs.

Dus ga er lekker voor zitten en geniet van een middag vermaak met hoog bezoek, interactie en veel leuke prijzen! A.s. zondag 16 januari vanaf 15:00 uur op het YouTube kanaal van DONGEN.MEDIA.